KAGOS PRO d.o.o. je inovativna družba, ki nudi rešitve za polnjenje mobilnih telefonov in tablic na javnih mestih. Smo vodilni proizvajalec in ponudnik v Sloveniji, polnilne postaje pa smo uspešno namestili tudi v drugih državah.

Načrtujemo, izdelujemo in nameščamo postaje, ki imajo večje število polnilnih mest za hitro in varno polnjenje vseh tipov mobilnikov. Postaje lahko oblikujemo glede na arhitekturne zahteve naročnika in jih oblečemo v skladu z njegovo celostno grafično podobo.

Nudimo postaje brez ali z LCD zaslonom, kar omogoča prikazovanje promocijskih sporočil. Stranki nudimo tudi prilagojeno obliko naprave oz. število polnilnih mest. Prisotni smo v največjih trgovskih centrih, casino-jih, kampih, hotelih, kavarnah, izobraževalnih ustanovah, poslovnih stavbah itd.«

Naše poslanstvo je zagotavljanje napredne tehnologije, ki lahko kratkoročno in dolgoročno ustvari vrednost in učinkovitost za naše stranke in njihove kupce, uporabnike ali obiskovalce. S tem izboljšamo ugled in blagovno znamko naših strank, kar doprinese k večjemu zadovoljstvu obiskovalcev, višji dodani vrednosti, podaljšanemu časa obiska in večji zvestobi.