UV-C SET ZA RAZKUŽEVANJE V PREDALIH IN OMARAH

Kaj je UV-C set za razkuževanje?

UV-C set je zaključen komplet, ki vsebuje UV-C sijalko, magnetni senzor in magnet. Namestite ga lahko v vsak predalnik ali omaro za potrebe temeljitega razkuževanja različnih predmetov, kot so: telefoni, prenosne baterije – power bank-i, iPod-i, iPad-i, ure, ključi, očala, tehnični in športni rekviziti, oblačila, nakit in modni dodatki, računalniške miške, tipkovnice, daljinski upravljalci, … UV-C svetloba z valovno dolžino 255nm je idealna valovna dolžina za uničevanje mikroorganizmov na izpostavljeni površini.

Kako namestite UV-C set?

Sijalko enostavno pritrdite v predal (najbolje na zgornji površini na sredini), senzor namestite na rob predala, magnet pa na vrata predalnika ali omare.
UV-C module lahko namestite v katerikoli predal ali omarico za potrebe razkuževanja predmetov. Varnostni mehanizem ščiti uporabnika pred neposredno izpostavljenostjo UV-C.
Dokazano je, da UV-C svetloba uniči do 99,9%  bakterij in mikrobov ter razkuži predmete že v nekaj minutah. Z dodatno funkcijo dezinfekcije vašim strankam in zaposlenim omogočite varnejše okolje. S tem zagotovite večjo higiensko zaščito. Dodatno ustvarite večje zaupanje strank do vaših izdelkov ali storitev.
Sijalka je že implementirana v novih dezinfekcijskih polnilnih postajah. Lahko jih dodate polnilni postaji, ki jo že imate ali pa čisto na novo vgradite v kateri koli predal ali omaro.

uv-c set za razkuževanje
uv-c set za razkuževanje v polnilni postaji

Tehnične karakteristike

  • 3W UV-C sijalka (255nm)
  • Vklop za 5 minut vsakič, ko se vrata zaprejo
  • Vhod: 5V / 2A (Micro USB – A)
  • Magnetno stikalo (za aktiviranje svetlobe)
  • Material ohišja: hladno valjano jeklo s prašno barvo
  • Dimenzije: 75 mm x 45 mm x 25 mm (š x v x g)
  • Vsebina seta: sijalka, magnetno stikalo, magnet, 3M dvostransko lepilni trak, razdeljeni kabel mikro USB.

Vaše povpraševanje