Kdaj ste nazadnje vzeli telefon v roke? Ga morda držite zdaj?

Ne potrebujemo študije, da bi vedeli, da pametne telefone nosimo praktično povsod – od kopalnice do naših miz, od klopi v telovadnici do kuhinjskega pulta. Mobilni telefoni so dokazano polni bakterij. Prav tako tudi vse elektronske naprave, ki jih  uporabljamo dnevno : tipkovnica, tablični računalnik, slušalke, itd.

In ker se mikrobi zlahka širijo iz telefonov, tablic in drugih naprav na roke in obraz, boste morda želeli razmisliti o rednejšem čiščenju naprav, da bi preprečili bolezni –  gripo, respiratorni virusi, koronavirus.

Na mobilnikih je približno 10-krat večja količina bakterij, kot jih najdemo na toaletni školjki, kaže študija z univerze v Arizoni. Preizkušeno in resnično priporočilo za preprečevanje bolezni je, da si pogosto umivamo roke. Če bodo naše roke čiste, bo naš telefon čistejši. Umivanje rok na pravi način prepreči prenašanje virusov z rok na predmete, ki se jih dotikamo.

Dobra novica je, da je razkuževanje mobilnikov enostavno. Samo spomniti se moramo. Apple na svoji spletni strani pravi, da lahko varno očistimo svoj iPhone z razkužilnimi robčki, Clorox. Samsung na svoji spletni strani doda, da lahko uporabimo raztopino na osnovi 70% alkohola, ki jo nanesemo na svoj telefon s krpo iz mikrovlaken.

Na javnih lokacijah, kot so nakupovalni centri, restavracije, kavarne, izobraževalne ustanove, kampi, turistične destinacije, itd, obstajajo odlične rešitve za dezinfekcijo telefonov in ostalih osebnih predmetov. Podjetje KAGOS PRO proizvaja inovativne polnilne postaje za mobilnike z dodano dezinfekcijsko funkcijo.

Katja Golob, direktorica podjetja pravi: “Proizvajamo premium produkt za različne javne lokacije, ki dajejo velik pomen tehnološko naprednim rešitvam. Poleg polnjenja si lahko stranke temeljito razkužijo svoje telefone z dodano UV-C dezinfekcijsko funkcijo. Prisotni smo v največjih trgovskih centrih, casino-jih, kampih, hotelih, sejmiščih in ostalih javnih lokacijah v Sloveniji in v tujini. Zelo smo ponosni, da je razvoj naprav plod domačega znanja in napredka. Vseskozi nadgrajujemo in dopolnjujemo naše naprave z novimi inovativnimi rešitvami.”

Za več informacij pišite na info@napolnite.si ali pokličite na 030 650 540 in z veseljem vam bodo odgovorili.

polnilna postaja za mobilnike, uvc dezinfekcija