Polnilna postaja za mobilnike je lahko koristna v nakupovalnem centru iz več razlogov.

Udobje

Postaja v nakupovalnem središču omogoča obiskovalcem, da svoje telefone nemoteno polnijo med nakupovanjem ali opravki na lokaciji. To je lahko še posebej priročno za ljudi, ki pridejo od daleč po nakupih in želijo biti poslovno oz. zasebno dosegljivi preko telefona.

Podaljšan čas zadrževanja

Polnilna postaja lahko spodbudi obiskovalce, da ostanejo dlje časa v centru, saj lahko polnijo svoje najljubše naprave med nakupovanjem. To zagotovo vodi do povečane prodaje za trgovce.

Tržna priložnost

Polnilnica v nakupovalnem centru je lahko tudi tržna priložnost. Potencialni oglaševalci lahko namestijo polnilne postaje s celostno grafično podobo naročnika na območjih z večjo frekvenco. S tem povečajo prepoznavnost blagovne znamke in dosežejo nove potencialne stranke.

Zagotovljena varnost

Če imate polnilno postajo v nakupovalnem središču, lahko preprečite krajo telefonov. Ko so baterije telefona prazne, so ljudje morda bolj nagnjeni k temu, da pustijo svoje telefone brez nadzora med polnjenjem, kar lahko poveča tveganje kraje. Polnilna postaja v nakupovalnem središču lahko obiskovalcem zagotovi varno in nadzorovano okolje za polnjenje svojih telefonov.

Gradnja skupnosti

Polnilna omarica za mobilne telefone v nakupovalnem središču je lahko tudi način gradnje skupnosti. Ljudje bodo bolj verjetno komunicirali z drugimi, ko čakajo na polnjenje svojih telefonov. To lahko vodi do več socialnih interakcij. V času polnjenja telefona gredo na kavo, na kosilo ali k frizerju.

Funkcija pametnega mesta

V kontekstu pametnega mesta je lahko polnilna postaja del infrastrukture in se integrira z drugimi funkcijami, kot so pametno parkiranje, pametna razsvetljava,…

Na splošno lahko polnilna postaja za mobilne telefone v nakupovalnem središču zagotovi priročno in varno storitev za vse obiskovalce, ustvarja pozitivno podobo lokacije, gradi skupnost in je okolju prijazna. Poleg tega je lahko del infrastrukture pametnega mesta in integrirana z drugimi naprednimi funkcijami novih tehnologij pametnega mesta.

Polnilne rešitve za nakupovalna središča

Več informacijo o naprednih polnilnih rešitvah v nakupovalnih središčih najdete tukaj.