V današnjem času je mobilni telefon postal nepogrešljiv del našega vsakdana. Uporabljamo ga za komunikacijo, informiranje, zabavo, delo in še mnogo več. Zato je pomembno, da imamo vedno dovolj baterije, da lahko koristimo vse te funkcije. Vendar pa se lahko zgodi, da nam baterija zmanjka ravno takrat, ko jo najbolj potrebujemo. To je lahko še posebej stresno, če se nahajamo v zdravstveni ustanovi, kjer smo bodisi kot pacienti bodisi kot obiskovalci. Prednosti postavitve polnilne postaje je kar veliko.

Postavitev polnilne postaje za mobilnike v zdravstvenih ustanovah je zato  zelo smiselna in koristna rešitev. Polnilna postaja za mobilnike je naprava, ki omogoča hitro in varno polnjenje različnih vrst mobilnih telefonov in drugih naprav. Ima več prednosti tako za zaposlene kot za obiskovalce in paciente v zdravstvenih ustanovah.

Prednosti za zaposlene:

– napolnijo svoje mobilne telefone med odmori ali med delom, če to ne moti njihovih nalog,

– ohranijo stik s svojimi bližnjimi, kolegi in nadrejenimi, kar povečuje njihovo zadovoljstvo in produktivnost,

– dostopajo do pomembnih informacij, aplikacij in storitev na svojih mobilnih telefonih, kar izboljšuje njihovo delovno učinkovitost in kakovost,

– uporabljajo svoje mobilne telefone kot orodje za izobraževanje, usposabljanje in razvoj svojih znanj in veščin.

Prednosti za obiskovalce in paciente:

– napolnijo svoje mobilne telefone v čakalnicah ali sprejemnicah, kjer preživijo veliko časa,

– ohranijo stik s svojimi družinskimi člani, prijatelji in drugimi ljudmi, ki jim nudijo podporo in tolažbo,

– uporabljajo svoje mobilne telefone za zabavo, sprostitev ali beg pred stresom in tesnobo, ki jih lahko povzroča bivanje v zdravstveni ustanovi,

– dostopajo do koristnih informacij, nasvetov in navodil na svojih mobilnih telefonih, ki jim lahko pomagajo pri njihovem zdravljenju ali okrevanju.

Zakaj je smiselno imeti polnilno postajo za mobilnike na urgentnem oddelku bolnice?

Urgentni oddelek bolnice je eden izmed najbolj obremenjenih in napornih delov zdravstvene ustanove. Tu se soočajo s številnimi nujnimi primeri, ki zahtevajo hitro in učinkovito ukrepanje. Zato je pomembno, da imajo tako zdravstveno osebje kot pacienti in njihovi spremljevalci možnost polnjenja svojih mobilnih telefonov na urgentnem oddelku bolnice. To ima več razlogov:

– zdravstveno osebje lahko napolni svoje mobilne telefone, ki so pogosto potrebni za komunikacijo med seboj ali z drugimi oddelki bolnice,

– zdravstveno osebje lahko uporablja svoje mobilne telefone kot pripomoček za diagnostiko, terapijo ali dokumentacijo svojega dela,

– pacienti in njihovi spremljevalci lahko napolnijo svoje mobilne telefone, ki so pogosto edini način za obveščanje svojih bližnjih o njihovem stanju ali potrebi po pomoči,

– pacienti in njihovi spremljevalci lahko uporabljajo svoje mobilne telefone za lajšanje dolgčasa, strahu ali bolečine, ki jih lahko doživljajo na urgentnem oddelku bolnice.

Slovenske polnilne postaje za mobilnike

Če ste zainteresirani za postavitev polnilne postaje za mobilnike v vaši zdravstveni ustanovi, vam priporočamo, da si ogledate ponudbo slovenskega podjetja Napolnite.si. Napolnite.si je vodilni ponudnik polnilnih postaj za mobilnike v Sloveniji, ki zagotavlja kakovostne, varne in ugodne rešitve za različne potrebe in priložnosti. Napolnite.si vam ponuja:

– Širok izbor polnilnih postaj za mobilnike različnih velikosti, oblik in funkcij, ki se prilagajajo vašemu prostoru in stilu.

– Možnost prilagoditve polnilnih postaj za mobilnike z vašim logotipom, sloganom ali drugim sporočilom, ki bo povečalo vašo prepoznavnost in ugled.

– Možnost najema ali nakupa polnilnih postaj za mobilnike po konkurenčnih cenah in s fleksibilnimi pogoji.

– Strokovno svetovanje, montažo, vzdrževanje in servis polnilnih postaj za mobilnike na vaši lokaciji.

Za več informacij o polnilnih postajah za mobilnike obiščite spletno stran napolnite.si ali pokličite na telefonsko številko +386 30 650 540. Napolnite.si vam bo z veseljem pomagal pri izbiri najboljše rešitve za vašo zdravstveno ustanovo.