Dandanes smo vsi precej odvisen od mobilnih naprav, zato postaja sposobnost polnjenja telefona na poti vse pomembnejša. Javne lokacije začenjajo prepoznavati visoko dodano vrednost javnih polnilnih postaj za svoje stranke. Ne samo, da polnilne postaje zagotavljajo praktično rešitev za prazne mobilnike, ampak privabijo tudi več strank na svojo lokacijo.

Kako privabiti več strank?

Eden od najbolj očitnih načinov, da polnilne postaje lahko zelo koristijo lokaciji, je s privabljanjem strank. Če imate na voljo polnilno postajo, je to dodaten faktor za vaše stranke, da pridejo k vam in podaljšajo čas bivanja pri vas. Npr. kavarna, ki nudi možnost polnjenja mobilnikov v polnilni postaji, lahko na primer privabi stranke, ki iščejo prostor za polnjenje telefona, medtem ko uživajo v skodelici kave ali tortice. Podobno lahko restavracija, ki nudi polnilno postajo, privabi več obiskovalcev. Le ti so brez stresa v primeru praznega mobilnika. Tako lahko obedujejo nemoteno.

Kako povečati prodajo?

Drugi način, da polnilne postaje koristijo lokaciji, je s povečanjem prodaje. Ko obiskovalci polnijo svoj telefon, je velika verjetnost, da bodo podaljšali obisk in s tem kupili oz. zapravili več. To privede do večje prodaje in prihodkov za lokacijo. Npr. v nakupovalnem centru, ki nudi polnilno postajo, obiskovalci zagotovo zapravijo več. Telefon varno zaklenejo v polnilni predal, medtem pa nakupujejo ali opravijo kakšno storitev.

Dodatna storitev

Javna polnilna postaja lahko pozitivno vpliva tudi na ugled lokacije. S ponudbo dodatne storitve lokacije izboljšajo svoj ugled in pritegnejo več strank tudi v prihodnosti. Stranke se zanašajo, da bodo tam zagotovo našle polnilno postajo.

Del infrastrukture

Z gotovostjo lahko trdimo, da polnilne postaje na javni lokacij predstavljajo del infrastrukture, pritegnejo dodatne stranke in s tem povečajo prodajo. Z vse večjim zanašanjem na mobilne telefone bodo lokacije, ki ponujajo polnilne postaje, dobro pozicionirane in bodo imele veliko konkurenčno prednost pred tistimi, ki tovrstnih storitev ne ponujajo.

Polnilna postaja za mobilnike in tablice napolnite.si

Že imate polnilno postajo za mobilnike na vaši lokaciji? Še ne, potem obiščite spletno stran www.napolnite.si in sporočite kakšne so vaše želje. Z veseljem se odzovemo in poiščemo za vas najboljšo rešitev.